Mobile menu
Reja: Vjerovao sam da ćemo preokrenuti!

Reja: Vjerovao sam da ćemo preokrenuti!

 
24/9/2009 - 21:10 sati
Prva momčad

S novinarima u Hajdukovoj bazi u vinkovačkom hotelu Cibalia družio se danas Hajdukov trener Edoardo Reja. Izvrsno raspoložen najavio je za sutra i svoj odlazak u obližnji Vukovar, zna puno o stradanju Grada heroja, no Cibalia je u ovom trenutku njegova najveća “muka”…

Još uvijek se prepričava utakmica u Lipiku gdje je Hajduk s četiri gola u nastavku stigao do osmine finala Kupa.

- Domaćini su nakon 3:1 imali golemo samopouzdanje, no vjerovao sam da možemo sustići jer smo puno bolja momčad. Stvorili smo nekoliko izglednih prigoda u prvom dijelu, promašivali ih, te smo kažnjeni. Da smo zabili u otvaranju utakmice ne bi se susret pretvorio u ono što se pretvorio. Da smo poveli s 0:1 ili 0:2 sve bi vrlo rano bilo gotovo – smatra Reja koji je od poslijepodne s momčadi trenirao u Novim Jankovcima. Oni igrači koji su nastupili u Lipiku osvježavali su se u bazenu.

- Sve je dobro završilo, ali ne smije nam se događati da od trećeligaša primimo toliko golova. Lipik je dobra momčad, postigli su prekrasne golove, no to nam se ne smije ponoviti.

U nedjelju Bijeli kontra Cibalije kreću po petu pobjedu u nizu, četvrtu u Prvoj HNL… Atmosfera u taboru Edoarda Reje je izvrsna.

24/9/2009 - 21:10 sati
Prva momčad