Mobile menu
UŽIVO

Rijeka - Hajduk 0:0

Utakmicu Rijeka - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Reja: Protiv Dinama isključivo napadački!

Reja: Protiv Dinama isključivo napadački!

 
30/10/2009 - 11:51 sati
Ostale vijesti

U miru postira na Braču hajdukovci će poslijepodne odraditi posljednji trening pred sutrašnji derbi protiv Dinama koji će se s početkom u 18 sati igrati na Poljudu.

Bit će Splićani bez kartoniranih Anasa Sharbinija i Ive Smoje, ozlijeđenih Tonija Peze, Gorana Rubila i Ante Aračića, a pod upitnikom je još Anthony Šerić.

- Mario Maloča i Hrvoje Vejić su se oporavili, vidjet ćemo tek nakon posljednjeg treninga može li igrati i Šerić. U derbiju će moći zaigrati samo oni koji su spremni dati svoj maksimum – kazao je danas u Postirama Hajdukov trener Edoardo Reja, kojemu će ovo biti prvi veliki hrvatski derbi.

- Gledao sam baš danas derbi s Poljuda kada je Hajduk u svibnju slavio u Kupu s 3:0. Bilo je do pola sata prije kraja 0:0, a tada su u furioznoj završnici postignuta sva tri gola. Hajduk je tada napravio čudo, bez obzira na ishod penala, no ovaj put ipak takva atmosfera neće nažalost biti na stadionu... Ipak, sigurno je da ćemo protiv Dinama igrati isključivo ofenzivno, napadački! – poručio je Reja koji u kadru neće imati mlađeg Sharbinija.

 - Vidjet ćemo još tko će ga zamijeniti.

Dinamo je oslabljen neigranjem Marija Mandžukića...
- To je dobro za nas, jer radi se o kvalitetnom igraču. Međutim, onaj tko ga zamijeni također će biti vrlo kvalitetan i posebno motiviran.

Hajdukovci će poslijepodne trenirati u Postirama, sutra ujutro planiran je povratak u Split. Početak derbija je u 18 sati.

30/10/2009 - 11:51 sati
Ostale vijesti