Mobile menu
Reja: Protiv Croatije kao da je Dinamo!

Reja: Protiv Croatije kao da je Dinamo!

 
20/11/2009 - 10:25 sati
Ostale vijesti

Tek će u subotu, na dan utakmice protiv Croatije, trener Hajduka Edoardo Reja odlučiti koga će na travnjak poslati od prve minute. Zbog tri žuta kartona pravo nastupa nema Jurica Buljat, ozlijeđeni su Florin Cernat, Ivan Strinić, Toni Pezo, Ante Aračić, spreman nije Ahmad Sharbini.

Reprezentativaca nije bilo desetak dana, tek su se priključili. Mirko Oremuš, Mario Maloča i Krešo Ljubičić stigli su sinoć, danas će prvi trening odraditi. Jučer su lakše radili Senijad Ibričić i Boris Pandža.

- Marin Tomasov bi trebao krenuti otpočetka, baš kao i Goran Rubil u posljednjoj liniji. Igrat ćemo s četiri igrača u liniji - otkrio je Reja.

- Očekujem svih 90 minuta igre u visokom intenzitetu, a ne samo 10-15 minuta koliko nam je prosjek u nekoliko posljednjih utakmica. Primjer mora biti pristup i igra protiv Dinama, želim takvog Hajduka i protiv Croatije! - poručio je Hajdukov trener.

Šime Bugarija iz Bibinja bit će glavni sudac. Pomagat će mu Damir Kraljević iz Zadra i Zdenko Mergeduš iz Nove Gradiške. Ivo Krečak iz Šibenika je četvrti sudac, Jure Zečević iz Knina delegat, a kontrolor Milan Berger iz Osijeka.

Croatia je u 14 odigranih kola ostvarila samo jednu pobjedu, dijeli posljednje mjesto sa Hajdukovim idućim suparnikom (u Kupu) Zagrebom, koji je također osvojio sedam bodova (jedna pobjeda i četiri remija).

Svi vi koji nećete biti na stadionu, prijenos tijeka utakmice od 20.30 sati pratite UŽIVO na portalu hajduk.hr!

20/11/2009 - 10:25 sati
Ostale vijesti