Mobile menu

Reja: Po šest bodova u zadnja dva kola

 
27/11/2009 - 10:39 sati
Prva momčad

Osijek je dobra momčad, napredovali su u posljednjim kolima. No, naš je cilj osvojiti svih šest bodova iz predstojeće dvije utakmice protiv Osijeka i Zadra – kazao je pred subotnji (20.15 sati) dvoboj s gostima iz Gradskog vrata trener Hajduka Edoardo Reja.

Anas Sharbini se oporavio nakon ozljede, kazao je Reji kako je spreman za igru. Spreman je i Ahmad a trener će odlučiti nakon današnjeg treninga tko će krenuti od prve minute. Možda ne bude zaigrao Senijad Ibričić. Barem ne od prve minute, ako ne bude spreman. Srđan Andrić nije odradio posljednji trening, i o njegovom nastupu tek će se odlučiti pred susret s Osijekom.

Popraviti realizaciju glavni je zadatak...
- Kao da su našim napadačima vrata široka tri metra, a ne više od sedam. Svjestan sam da je igrati za Hajduk i neki drugi klub sasvim nešto drugo. Pritisak je ovdje puno veći, osjeti se to i na igri Anasa i ostalih napadača. Najkonkretniji je možda Ibričić – priznaje Reja, kojemu je postavljeno pitanje i o učinku Marina Tomasova.

- Protiv Croatije je bio dobar, tehnički je potkovan, no morate uzeti u obzir da dugo nije igrao. Očekujem od njega veliki napredak – poručio je Hajdukov trener otkrivši jedino da će posljednju liniju činiti Rubil, Maloča, Pandža i Šerić.

27/11/2009 - 10:39 sati
Prva momčad