Mobile menu
Reja: Očekujte napredak u Varaždinu!

Reja: Očekujte napredak u Varaždinu!

 
12/9/2009 - 10:05 sati
Ostale vijesti

Bez Andrića, Skoke, Ibričića, Tičinovića, Ahmada Sharbinija i Aračića Hajduk će od 19 sati u Varaždinu imati težak zadatak. Tijekom reprezentativne stanke trener Edoardo Reja imao je u pravilu više od 10 igrača odsutnih po treningu, tek na posljednja dva stigli su mu hrvatski reprezentativci Anas Sharbini, Subašić i Vejić. No, Reja je optimist...

- Radili smo vrlodobro, smatram da smo se podigli i kondicijski i taktički, sigurno smo napredovali. Očekujem da će se to vidjeti već u utakmici protiv Varteksa - vrlo nasmijan bio je Hajdukov trener pred odlazak u Varaždin.

- Glavni mi je cilj da Hajduk odigra što kvalitetnije. U ovom je trenutku Varteks bodovno ispred nas, a moj je osnovni zadatak, ponavljam, vidjeti napredak u igri. Varteks igra tehnički kvalitetan nogomet, posebno bih istaknuo Mumleka. Kod kuće su opasni, treba ih respektirati. Ali smatram da možemo ostvariti zacrtani cilj.

Naglašava Reja da mu je najveći problem nadoknaditi dva defenzivna vezna Andrića i Skoku.
- Mogao bi to odigrati Cernat ali on je više tip igrača koji treba osiguranje iza sebe. No, možda se odlučim i za tu opciju.

Izostat će i Ibričić. S kim ćete ga zamijeniti?
- Mislim da ću početi s Čopom, u ovom je trenutku u prednosti ispred Vukušića Rodića. Izvrsno je radio otkako se priključio, smatram kako je on najbliži početnoj postavi u ovom trenutku.

Reja kaže kako je vrlo upitno u kakvom su stanju Vejić i Anas koji nisu upisali nastupe tijekom posljednjih reprezentativnih akcija...






 

12/9/2009 - 10:05 sati
Ostale vijesti