Mobile menu
Reja: Nemojmo više o kazni, idemo po pobjedu!

Reja: Nemojmo više o kazni, idemo po pobjedu!

 
23/10/2009 - 11:09 sati
Ostale vijesti

Nije želio pred utakmicu protiv Karlovca (subota, 20.30 sati) trener Hajduka Edoardo Reja vraćati se na kazne nakon poraza protiv Šibenika (0:1).

- Tjedan je bio dosta buran, bilo je razgovora o svemu osim o nogometu. Želim da se to završi, želim samo o suparniku razgovarati odnosno onome što nas očekuje u Karlovcu – kazao je već u uvodu današnje press konferencije na Poljudu trener Splićana.

- Nije bilo lako raditi nakon poraza od Šibenika, situacija nije bila bajna. Očekivao sam da kritike traju dan ili dva, ali... Treba nastaviti s radom, to je jedini način da se isprave pogreške i stigne do postavljenog cilja. Hajduk u svaku utakmicu mora ući s maksimalnim angažmanom, jer svi naši suparnici protiv nas igraju s velikim motivom. Može se nekada dogoditi i da budeš bolji a ne pobijediš, ali uvijek moraš dati svoj maksimum – upozorava igrače pred gostovanje u Karlovcu njihov trener Reja.

- Karlovac ima brze igrače, igraju s jednom špicom. Malo drugačiji su igrom od Šibenika, puštaju suparnika u svoju polovicu te tek tada napadaju. Vrlo su opasni, ulaze u prostor i okomito idu prema vratima. Po situaciji na tablici se vidi da su u tim napadima i konkretni.

Najavio je Reja da će i Hajduk zaigrati s jednim igračem u vrhu napada, te još nekolicinom s ofenzivnim sklonostima. Dinamo za tjedan dana stiže na Poljud...

- Ne, nemojte o Dinamu! Ne želim o njemu razmišljati. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo, idemo najprije po pobjedu u Karlovac – poručio je Hajdukov trener.

23/10/2009 - 11:09 sati
Ostale vijesti