Mobile menu

Reja je donio sve što nam je nedostajalo!

 
24/9/2009 - 11:43 sati
Ostale vijesti

Senijad Ibričić čak četiri zgoditka postigao je u pobjedi Hajduka od 3:5 u Lipiku. Domaćini su poveli 3:1, Ibro je preokrenuo na 3:4, a konačni rezultat postavio je mladi Ante Vukušić.
- Bitno je da smo uspjeli preokrenuli, a igru ćemo zaboraviti. Iako nije bilo tako loše kao što bi netko pomislio tko nije bio na utakmici. Ušli smo malo opuštenije, a oni što su zabili tri takva gola da je pitanje kada će i hoće li opet – kaže Ibričić.

- Krenuli smo s nekoliko prigoda koje nismo iskoristili, a domaćini su zabili tri euro-gola. To nas je malo i iznenadilo. Svašta nam se motalo u glavi nakon prvog dijela, govorili u svlačionici zar se to nama događa... No, u nastavku je sve došlo na svoje i pobjeda nije došla u pitanje.

Hajdukovci su iz Lipika stigli u Vinkovce. U nedjelju u 20.15 sati ih očekuje susret s drugoplasiranom Cibalijom. Do tada će trenirati na igralištu u Starim Jankovcima.
- Cibalia nam je jedan od težih suparnika u idućem razdoblju. Pokazali su da su dosta dobrima ove sezone, ali mi smo u pozitivnom nizu, dobili ogromno samopouzdanje, možemo i moramo nastaviti s uspjesima – tvrdi Ibričić, dodajući kako je trener Edoardo Reja jedna od najvećih Hajdukovih snaga u ovom trenutku.

- Donio nam je puno toga, mi igrači to najviše osjećamo. Unio je disciplinu u igru, što nam je najviše nedostajalo.

Više u videoprilogu

24/9/2009 - 11:43 sati
Ostale vijesti