Mobile menu
Reja: Jasno je svima na koga računam!

Reja: Jasno je svima na koga računam!

 
6/12/2009 - 14:18 sati
Ostale vijesti

Neformalno se danas družio s novinarima trener Hajduka Edoardo Reja. Svoje igrače je pozvao u hotel Atrium gdje su se u bazenu opuštali nakon jučerašnje utakmice protiv Zadra (1:2), iskoristio je u međuvremenu i prigodu za čašicu razgovora s novinarima...

- Već u srijedu nam stiže Zagreb, ne treba ni naglašavati koliko nam je to vrlo važna utakmica, a jedino što sada možemo napraviti je pokušati što bolje se oporaviti - objasnio je Reja.

- Travnjak u Zadru je bio vrlo loš, čak smo dobro i igrali s obzirom na uvjete. Zadovoljava me najviše činjenica što smo se uspjeli fizički podići, nismo pali u završnici bez obzira na pritisak domaćina.

Reja najavljuje nastavak podizanja kvalitete igre u proljetnom dijelu sezone. U pripreme će se krenuti 10. siječnja. Tjedan dana kasnije otputovat će se u Marbellu, gdje je planirano ostati do 31. siječnja. Najavljuje Hajdukov trener kako će se u pripremama odigrati sedam ili osam utakmica, od čega u Španjolskoj četiri. Dvije protiv slabijih, te dvije protiv jačih suparnika. Moguće je da suparnici budu Dinamo Moskva i Sturm.

- Planiramo povesti do 26 igrača, uključujući trojicu vratara. Za proljeće nam treba još jedan iskusni napadač, te zadnji vezni. Želio bih već na pripremama imaju jasnu situaciju po pitanju kadra, te proljeće iskorisiti za pripremu iduće sezone. U ovom trenutku imamo više od 50-orice igrača, šteta što, primjerice, Rodić, Sačer ili Jertec nemaju prigodu zaigrati... A dovoljno su kvalitetni da bi mogli imati mjesto u većini drugih prvoligaša - počeo je Reja otkrivati prve karte.

- Ma, jasno je već na koga računam, zna se tko je tijekom proteklog razdoblja imao minutažu a tko ne. Razgovarao sam puno o tome sa Šurjakom, treba se pronaći neko rješenje, premda je jasno, teorija jedno, a praksa drugo.

Do prvih poteza treba pričekati još do srijede kada će Hajduk na Poljudu ugostiti Zagreb (16 sati) u uzvratnoj utakmici četvrtzavršnice Kupa.
- Nemojmo misliti da će nam biti lako. Igraju sve bolje, izvrsni su u središnjici, a imaju odlične napadače. No, cilj znamo a sljedeća prepreka na tom putu koju moramo preskočiti upravo je Zagreb - zaključio je Hajdukov trener.


 

6/12/2009 - 14:18 sati
Ostale vijesti