Mobile menu

Reja: Igra nam daje vjeru u još bolje sutra!

 
15/9/2009 - 09:51 sati
Prva momčad
Reja nakon VarteksaReja nakon VarteksaReja nakon VarteksaReja nakon Varteksa
Reja nakon Varteksa

Lakše se na Poljudu diše nakon dvije uzastopne pobjede, no trener Hajduka Edoardo Reja poziva na oprez pred subotnju utakmicu protiv Zagreba (20.30 sati).
- Zagreb nema što izgubiti, a mi itekako imamo. Ne smijemo pomisliti da ćemo šetnjom uspjeti do pobjede doći - kaže Reja kojemu se u momčad vraćaju Josip Skoko i Senijad Ibričić, a možda i Ahmad Sharbini.

- Iz utakmice protiv Varteksa da se primjetiti napredak, poglavito u taktičkom pogledu. Iako nam dvije uzastopne pobjede ne daju pravo da se opuštamo, daju mi vjeru da će sve biti bolje.

Florin Cernat je najugodnije iznenadio...
- Cernat je za Hajduk vrlo važan igrač, iskusan, tehnički kvalitetan, ima loptu koja može donijeti prednost. U Varaždinu je imao više prostora, treba sada vidjeti kako će reagirati kada bude dvadesetak metara ispred, kada iza sebe bude imao dvojicu osigurača a manje prostora. U svakom slučaju, vrlo važan je igrač za našu momčad.

A Zagreb je dobio Igora Štimca...
- Zagreb je dobio karizmatičnog trenera, čovjeka s jakim karakterom koji će to sasvim sigurno znati prenijeti i na svoje igrače. Osobine koje Štimac ima nije moguće kupiti, s tim se ili rodiš ili ne. Još kao kapetan Hajduka je prenosio karakter među svoje suigrače, sigurno će i sada - smatra Hajdukov trener Reja.


Više u videoprilogu

15/9/2009 - 09:51 sati
Prva momčad