Mobile menu

Reja: Dovest ćemo samo igrača ekstra klase!

 
9/12/2009 - 21:11 sati
Ostale vijesti
Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1Hajduk - Zagreb 4:1
Hajduk - Zagreb 4:1

Edoardo Reja nije skrivao zadovoljstvo nakon što je njegov Hajduk uvjerljivo rezultatom 4:1 porazio Zagreb i plasirao se u polufinale Kupa Hrvatske. Najvažnija zadaća je napisana najboljim rukopisom, rekli bismo bez greške, a Hajdukov starteg je nakon utakmice kazao:

- Nismo počeli dobro, promašili smo dvije prigode, a Zagreb je bio u prilici povesti. No, kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji, čvršći, pokazalo se da su nam mladi igrači dobri. Istakao bih Tičinovića, iskazao se, a ja sam mu dozirao minutažu zbog njegove mladosti. Na njemu je da radi i da sazrijeva, a moram i dodati da mi je žao što ga publika nije nagradila s većim aplauzom kada je izlazio iz igre.

Potom se Reja osvrnuo i na Hajdukov igrački kadar:

- Imamo dobrih igrača, u tom sam se uvjerio kroz ovaj dio sezone. Snimio sam situaciju, ali ja ne odlučujem tko će ići a tko doći. Osobno ću tek izložiti svoj stav o svakom igraču i kazati je li ili nije za Hajduk. Što se tiče dolazak, moj je stav da u Hajduk treba doći samo igrač ekstra klase. Evo, naš Tomasov je odličan igračm bez je, zna s loptom i da ga hoće realizacija bio bi perfektan nogometaš.

Trener Zagreba Igor Štimac je, pak, istakao:

- Mi smo prolaz ispustili u Zagrebu i na početku ove utakmice. Bio je ovo dobar susret, Hajduk je zasluženo pobijedio i ja mu želim da osvoji Kup. Drago mi je zbog Tičinovića, uz dobar rad bit će klasni igrač. Što se tiče mog Zagreba, čeka nas puno posla, momčad je mlada i samo sustavnim radom može ići naprijed.



foto: Miro Gabela

9/12/2009 - 21:11 sati
Ostale vijesti