Mobile menu
Registriraj se za izbore: Biraj Nadzorni odbor Hajduka!

Registriraj se za izbore: Biraj Nadzorni odbor Hajduka!

 
17/6/2022 - 10:21 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Izbori za Nadzorni odbor 2022. (HNK Hajduk Split)"

Prijave kandidata na izbore za Nadzorni odbor Hajduka završile su 14. lipnja te će nakon provjere svih pristiglih prijava konačna lista kandidata biti objavljena 1. srpnja.

Od danas kreće period u kojem se svi aktivni punoljetni članovi s pravom glasa imaju priliku registrirati za sudjelovanje na izborima. Svi koji žele sudjelovati na izborima mogu to učiniti do 6. srpnja.

- Izbori su srce Hajduka kao članskog kluba i ovom prilikom pozivamo sve aktivne članove s pravom glasa da u svega nekoliko klikova postanu birači na izborima koji će se održati 15. srpnja, pozvao je gotovo 50 000 potencijalnih birača na registraciju za izbore predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Izbori se, kao i prije 4 godine, održavaju elektronski te Hajduk po tome ostaje predvodnik u Hrvatskoj kada se uzme u obzir veličina izbora. Kao sustav za provedbu izbora opet je odabrana američka tvrtka Big pulse koja ima iskustvo provedbe više od 100 000 elektronskih izbora različitog opsega diljem svijeta.

- Ponosni smo na organizaciju izbora i što možemo biti uzor svima u Hrvatskoj. Ovo je odličan način kako iskoristiti modernu tehnologiju i omogućili što više naših članova sudjelovanje na izborima gdje god se oni nalazili, istaknuo je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Svi punoljetni članovi s osobnom iskaznicom Republike Hrvatske mogu se registrirati za izbore u nekoliko klikova na https://izbori.nashajduk.hr/, a oni koji nemaju osobnu iskaznicu Republike Hrvatske trebaju poslati osobne podatke i presliku osobnih dokumenata na registracija@nashajduk.hr. Također, registraciju možete izvršiti i osobno u Odjelu za članstvo, a za sve eventualne poteškoće javite se na mail registracija@nashajduk.hr.

17/6/2022 - 10:21 sati
Prva momčad