Mobile menu
Regeneracijski trening Bijelih uoči zahtjevnog tjedna

Regeneracijski trening Bijelih uoči zahtjevnog tjedna

 
12/7/2019 - 22:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Renegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski treningRenegeracijski trening
Renegeracijski trening

Nogometaši Hajduka na Poljudu nastavljaju s treninzima i pripremama za sljedeći tjedan u kojem ih očekuju dva susreta, najprije u četvrtak uzvratna utakmica s Gzirom United na Poljudu u sklopu 1. pretkola Europske lige, a zatim u nedjelju prva prvenstvena utakmica protiv Istre 1961 na Poljudu. 

Odradili su danas Bijeli regeneracijski trening, najprije u dvorani, a zatim i na pomoćnom terenu, a već za vikend momčad Siniše Oreščanina nastavlja trenirati u punom intenzitetu. 

Podsjetimo, uzvratni susret s malteškom Gzirom United na rasporedu je u četvrtak u 20 sati na Poljudu, a već u nedjelju u 20 sati Bijeli će također na domaćem terenu otvoriti novu sezone HT Prve lige utakmicom protiv Istre 1961. 

Kako je izgledao današnji trening pogledajte u fotogaleriji Mira Gabele. 

12/7/2019 - 22:06 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr