Mobile menu
Raspored događanja u Hajdukovom šatoru

Raspored događanja u Hajdukovom šatoru

 
30/9/2010 - 08:50 sati
Ostale vijesti
Hajdukov šator uoči AnderlechtaHajdukov šator uoči AnderlechtaHajdukov šator uoči AnderlechtaHajdukov šator uoči Anderlechta
Hajdukov šator uoči Anderlechta

Premijeru će večeras imati Hajduk pred svojim gledateljima u Europskoj ligi (Anderlecht, 19 sati), a prvi put će navijačima i svim zainteresiranim ljubiteljima dobre zabave biti organizirana i „matineja“ u velikom Hajdukovom navijačkom šatoru. Od jutros u 10 sati u Šatoru je biti organiziran bogati zabavno-gastronomski program, kojemu će istovremeno moći svjedočiti više od 4 tisuće posjetitelja.

Hajdukov navijački šator bit će okupljalište hajdukovaca tijekom baš svih utakmica u ovoj sezoni, domaćih i gostujućih, hrvatskih i europskih. Otvoren će biti za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

Organizirat će se nastupi brojnih popularnih glazbenika, nagradne igre, a utakmice bi trebale biti prikazivane i na velikim platnima. Svoje posebne štandove imat će i Hajduk i Torcida, a s obzirom na brojnost posjetitelja-navijača posebna pažnja posvećena je sigurnosti.

Pred utakmicu protiv Anderlechta za podizanje atmosfere u Šatoru bit će zaduženi Mladen Grdović, Prva liga, DJ, atraktivne Spalatine...

Današnja satnica:
10:00 sati: početak programa
13:00 sati: Nastup grupe Prva liga
15:00 sati: Nastup Mladena Grdovića
17:00 sati: Nastup Spalatina i grupe Prva liga
19:00 sati: Utakmica Hajduk – Anderlecht
21:00 sati: Nastavak programa u šatoru













foto: spalatine.noadance.hr
 

30/9/2010 - 08:50 sati
Ostale vijesti