Mobile menu
Prozivka 16. lipnja, treninzi u Splitu i Dugopolju pa polazak u standardnu ljetnu bazu...

Prozivka 16. lipnja, treninzi u Splitu i Dugopolju pa polazak u standardnu ljetnu bazu...

 
7/6/2017 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Ljetni odmor za igrače Hajduka ušao je u svoju drugu polovicu i već za deset dana momčad će ponovno biti na okupu te krenuti s pripremama za novu sezonu. Trener Joan Carrillo prozivku je zakazao za 16. lipnja. Nakon uvodnih testiranja i liječničkih pregleda, hajdukovci će uvodni dio priprema odraditi u Splitu, manji dio treninga će imati i u Dugopolju (dok Juniori budu igrali na glavnom travnjaku), a 26. lipnja sele na Pohorje, u višegodišnju Hajdukovu ljetnu bazu u Sloveniji gdje će u nepuna dva tjedna nastaviti s treninzima i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Trener Carrillo otkrio nam je razmišljanja o nadolazećem razdoblju...

- Jedva čekam ponovno okupljanje. Završili smo sezonu u pozitivnom tonu, no čekaju nas novi izazovi. Vjerujem u kontinuirani rad, vjerujem u ovu momčad i uvjeren sam da ćemo još kvalitetnije krenuti u novu sezonu. Za razliku od zimskih priprema, do sada sam već u potpunosti upoznao igrače i moje ideje su kod momčadi bolje prihvaćene pa će nam utoliko biti lakše nego kad sam tek došao u Hajduk - komentirao je trener.

Stručnjak na klupi Bijelih je zadovoljan što su ugovore produžili veznjak Hamza Barry i lijevi bočni Hysen Memolla.

- To je još jedna potvrda onog što uprava i sportski direktor Mario Branco naglašavaju, a to je da se trudimo održati kontinuitet i stabilnost u momčadi. Zadovoljan sam s igračima koje imam, ali naravno da kao i svaki trener nemam ništa protiv jačanja konkurencije. Kvalitetan igrač apsolutno je dobrodošao u našu momčad u ovom i svakom idućem prijelaznom roku – dodao je trener.

Povratak u Split zakazao je za 8. srpnja. U međuvremenu, znat će se i tko će biti Hajdukov protivnik u drugom pretkolu Europske lige. Ždrijeb u Nyonu na rasporedu je 19. lipnja, a prva europska utakmica 13. srpnja. Prva utakmica u domaćem natjecanju je 16. srpnja.

Ovu su vijest ekskluzivno prvi dobili pretplatnici HNK Hajduk Split newslettera u utorak 6. lipnja 2017. u 16:59 sati. Želite li i Vi primati eksluzivan sadržaj iz svojeg najdražeg kluba, pretplatite se!

7/6/2017 - 07:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr