Mobile menu
Radost za sve male hajdukovce: U prodaji nove dječje kockice!

Radost za sve male hajdukovce: U prodaji nove dječje kockice!

 
30/9/2020 - 16:16 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Dječje kockiceDječje kockiceDječje kockiceDječje kockiceDječje kockiceDječje kockice
Dječje kockice

Od danas u ponudi možete pronaći novi asortiman proizvoda HNK Hajduk – dječje kockice. U suradnji s tvrtkom Mold d.o.o. razvili smo četiri seta kockica za slaganje 2D i 3D rađenih isključivo iz recikliranog materijala 98% LDPE. Za razliku od drugih dječjih kockica, specifičnost ovih kockica je što se likovi mogu slagati u dvije i tri dimenzije što znači da naši mališani ove kockice mogu slagati i u ravnini. Riječ je o eco-friendly projektu, tvrtka Mold svoje proizvode radi koristeći isključivo plastiku iz reciklaže što nas čini među rijetkim klubovima u Europi s ovakvim proizvodom uz potrebne certifikate o materijalima i dječjim igračkama.

U Hajdukovom Fan shopu Poljud, Fan shopu u TC Joker te na web shopu možete pronaći četiri različita seta kockica:

- Set „Hajduk u srcu“ može se slagati u dvije i tri dimenzije, a čine ga ukupno 94 komada kockica u klupskim bojama.

- Set „Hajduk šal“ sastoji se od 155 komada kockica. Može se, također, slagati u dvije i tri dimenzije, a malim hajdukovcima može poslužiti edukativno kao dobra vježba slaganja slova da čine ime svog najdražeg kluba.

-  Set „Držač za olovke“ namijenjen je malo starijim hajdukovcima negoli prethodna dva seta. Sastoji se od 137 komada kockica koje slaganjem čine držač za olovke koji će klupskim bojama olakšati obveze svih naših školaraca, ali je namijenjen i za uredske stolove svih hajdukovaca željnih malo „dječje“ zabave.

-  Set „Hajduk grb“ najveći je set od ukupno 916 komada kockica za djecu i kolekcionare.  Slaže se u dvije i tri dimenzije, a zanimljivost vezana uz ovaj set je svakako da je broj kockica jednak broju poljudskih sjedalica u grbu na Istoku stadiona te svaka kockica predstavlja jednu sjedalicu.

Tvrtka Mold d.o.o. mlada je tvrtka sa sjedištem u Solinu te ciljem i misijom proizvodnje iz recikliranih materijala. Recikliranje materijala je potreba te je nužno za budućnost svih nas. Ponekad je teško doprijeti do svijesti ljudi pa su se oni okrenuli djeci i edukaciji mališana koji brže usvajaju važnost sortiranja otpada. Razmišljali su kako ih najbolje zainteresirati za prikupljanje i razdvajanje otpada, a onda im je sinulo da im sve to skupa približe te su krenuli u izradu igračaka.

Požurite u fan shopove po svoj set i novim kockicama razveselite svoje male hajdukovce!

30/9/2020 - 16:16 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / hajduk.hr