Mobile menu
Radošević: Stvorili smo pozitivnu atmosferu, idemo nastaviti ovaj niz

Radošević: Stvorili smo pozitivnu atmosferu, idemo nastaviti ovaj niz

 
19/2/2018 - 12:54 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:1 (Zagreb, 18/2/2018)"

Veliki dio zasluga za pobjedu u najvećem derbiju hrvatskog nogometa pripada Hajdukovom veznom redu koji je sjajno kontrolirao igru u sredini terena. Posebno je motiviran i rastrčan bio Josip Radošević.

-  Stigli smo na Maksimir s velikim očekivanjima, imali smo jako dobar i pozitivan niz iza sebe i svi smo vjerovali da ga možemo nastaviti u najvećem hrvatskom derbiju. Radimo u tišini, mirno i kvalitetno i zato nam se to vraća na terenu – kazao je veznjak Bijelih, pa se još jednom osvrnuo na utakmicu:

-  Svaki derbi nosi svoje nadmudrivanje, gotovo uvijek se radi o tvrdim utakmicama, ali mi smo ovaj put bili kvalitetniji, pobijedili smo na sredini terena i zasluženo smo osvojili tri boda. Bitno je da se stvara pozitivna atmosfera, u svaku utakmicu ulazimo bez velikog pritiska, stvorili smo kvalitetan niz i tako želimo nastaviti – zaključio je Radošević.

Josip Juranović odgovorno je i disciplinirano odradio svoj dio posla na desnoj strani, bila je to jedna od njegovih najboljih izvedbi u posljednjih nekoliko utakmica.

-  Mislim da moja igra nije toliko bitna koliko činjenica da smo osvojili tri boda na Maksimiru. Nanijeli smo im prvi poraz u sezoni i nadam se da neće biti posljednji. U prvom poluvremenu igra se odvijala uglavnom na sredini terena, a u nastavku smo imali više od igre, nekoliko izglednih kontri i dobrih prilika. Franck Ohandza je jednu od njih iskoristio, Karlo Letica je nakon toga obranio nekoliko njihovih situacija i zasluženo se s pobjedom vraćamo doma – dodao je Juranović.

19/2/2018 - 12:54 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr