Mobile menu
Radić: Očekujem pobjedu Hajduka s puno pogodaka!

Radić: Očekujem pobjedu Hajduka s puno pogodaka!

 
10/3/2011 - 16:30 sati
Prva momčad

U subotnji gradski derbi između Hajduka i Splita koji će se od 20:10 sati igrati na Poljudu uvodit ćemo Vas i otkrivajući predviđanja splitskih sportskih novinara. Svakog dana, do subote, na pet će pitanja odgovarati novinari kojima su igre Hajduka i Splita vrlo bliske.

Jurica Radić, Sportske novosti

1. Koje su prednosti Hajduka?
JR: Bolju, nadasve kvalitetniju momčad posjeduje Vučević. Povratkom Andrića i Vejića dobio je Hajduk neophodnu dozu iskustva koja je često presudna u HNL-u. Uostalom, Bijeli su na Poljudu samo dvaput neriješeno odigrali u prvenstvu, a time su s Interom su potrošili kredit. O porazu da i ne govorimo, prošlo je više od godinu i pol dana od zadnjeg poraza. Hajduk je veliki favorit.

2. Koje su prednosti Splita?
JR: Split nema prednosti u ovom dvoboju, ima jedino olakšavajuću okolnost što nije pod pritiskom rezultata. Ali tako se uvijek osjećaju svi gosti na Poljudu, pa faktor rasterećenosti nije nikakav plus gostima.

3. Koji Hajdukov igrač može biti presudan?
JR: Vrijeme je za Vukušića, a pored njega mogao bi se pokazati i Tičinović u velikom izdanju. Jasno, ako dobije prigodu.

4. Koji Splitov igrač može biti najopasniji?
JR: Golubović je igrač u najboljoj formi među Crvenima, a Romano Obilinović može biti čovjek iznenađenja.

5. Koji rezultat predviđate i zašto?
JR: Pobjeda Hajduka bit će s puno pogodaka, rezultat 3-0 ili eventualno 3-1 ako netko od gostiju možda uspije iznenaditi čvrstu obranu Bijelih.

10/3/2011 - 16:30 sati
Prva momčad