Mobile menu

Put u Marbellu ne jamči i mjesto u momčadi

 
16/1/2010 - 08:48 sati
Prva momčad
Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!
Žao mi je Vejića, ali poštujmo stav Uprave!

Hajdukov trener Edoardo Reja pojasnio je zbog čega na pripreme vodi mlade Leopolda Novaka i Marina Zulima.

- Uprava mi je rekla da povedem ovu dvojicu igrača, da ih ocijenim. To što idu na pripeme s nama ne znači da im je zajamčeno mjesto u prvoj momčadi, jer ima nekoliko igrača u mlađim kategorijama koji neće biti u Marbelli a možda ih priključim nakon povratka – kazao je Reja.

- Marka Livaju vodim kao ekstra talenta. Andrijašević, Režić i Pezo igraju istu poziciju, a to što ide jedan (Pezo, nap.a.) ne znači da sam ostale otpisao. Pezo je konstitucijom najbliži prvoj momčadi, Andrijašević će igrati s juniorima.

Reja na put vodi 26-oricu igrača, bez obzira na odsutstvo Vejića, kaže kako će njegova momčad biti bolja nego u jesenskom dijelu.

- Izuzevši Vejića, s nama su svi igrači koji su iznijeli najveći teret prvog dijela sezone. Ova momčad prilično se podigla , te očekujem da ćemo na proljeće nastaviti rast. Razlika je samo u Vejiću, no ako se dogovori s čelnicima kluba, imat ćemo i njega.

 

16/1/2010 - 08:48 sati
Prva momčad