Mobile menu
Pušnik na prozivci: Svi se od danas stavljaju u službu Hajduka

Pušnik na prozivci: Svi se od danas stavljaju u službu Hajduka

 
8/6/2016 - 19:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"
Okupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera PušnikaOkupljanje pod vodstvom novog trenera Pušnika
Okupljanje pod vodstvom novog trenera Pušnika

Hajduk je krenuo u novu sezonu. Na Poljudu je održana prozivka na kojoj je novi trener Marijan Pušnik pozvao 31 igrača. Trener je također predstavio svoj stručni stožer, a čine ga pomoćnici Žiga Kljajič i Marko Lozo, trener vratara Zoran Varvodić, kondicijski trener Mario Tomljanović. Uz Tomljanovića o kondicijskoj pripremi prve momčadi brinut će se ugledna slovenska tvrtka TMG-BMC.

- Oni su vođe nekih širih timova koji rade u Hajduku. Svatko će imati svoje određene poslove. Tim je vrhunski, ali treba vremena za uhodavanje. Hvala svim trenerima, kao i Damiru Buriću koji je veliki džentlmen. Dugo smo razgovarali i još ćemo. Puno mi je kvalitetnih informacija dao. Od igrača tražim red, rad i međusobno poštivanje. To me i dovelo ovamo. Svi se od danas stavljaju u službu Hajduka - kazao je na konferenciji za medije trener Pušnik.

Opširnije pogledajte u videoprilogu.

8/6/2016 - 19:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr