Mobile menu
Pušnik: Puno je posla, odmah smo zasukali rukave

Pušnik: Puno je posla, odmah smo zasukali rukave

 
3/6/2016 - 13:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"

Tijekom prva dva radna dana na Poljudu Hajdukov trener Marijan Pušnik odradio je brojne razgovore sa svojim novim suradnicima i još detaljnije se upoznao sa situacijom oko prve momčadi. 

- Hajduk je najveći klub koji sam trenirao u dosadašnjem dijelu karijere. Svjestan sam da nas svih čeka veliki posao, no ulazim pun energije i uz golemu želju da naš klub napravi iskorak u odnosu na protekle godine - ponavljao je trener Pušnik na brojne današnje upite slovenskih i hrvatskih novinara.

- Primio sam više od 300 poruka. Odgovorio sam na njih 30-ak, ispričavam se onima kojima još nisam. Puno je posla, odmah smo zasukali rukave, pripreme počinju u srijedu, vremena puno nema...

Odmah se trener Pušnik želio upoznati s radnom zajednicom, posjetio je djelatnice u praonici te razgovarao s oružarom i ekonomom kojima je pripremio niz zadataka uoči prvog treninga zakazanog u srijedu, 8. lipnja. Sastao se s liječničkom službom, kondicijskim trenerima te nizom zaposlenika koji su u službi prve momčadi. 

Do početka priprema objavit će imena svojih prvih suradnika, a kao jednu od zanimljivosti koja će se svidjeti navijačima svakako je i ta da će treninzi prve momčadi, gotovo u pravilu, biti otvoreni za javnost. 

3/6/2016 - 13:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr