Mobile menu
Pušnik: Očekivanja su velika, idemo postići pozitivan rezultat!

Pušnik: Očekivanja su velika, idemo postići pozitivan rezultat!

 
27/7/2016 - 13:40 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Oleksandrija - Hajduk 0:3 (Oleksandrija, 28/7/2016)"

Veliki broj predstavnika medija okupio se jutros na Poljudu kako bi ispratili Bijele na put u Ukrajinu. Hajduk u četvrtak u 18:30 sati po hrvatskom vremenu protiv Oleksandrije igra prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige. Na raspolaganju okupljenim novinarima bili su trener Marijan Pušnik te igrači Hrvoje Milić i Zvonimir Kožulj.

Evo što je uoči puta u Oleksandriju rekao trener Marijan Pušnik:

- Normalno je da su očekivanja uvijek velika, a to znači postići gol i ostvariti pozitivan rezultat. Ukrajinci su puno jača momčad od Iasija. Fizički su moćni, jaki. Nije to da ja pušem na hladno ili tražim neki drugi alibi, ali treba ih uzeti za ozbiljno. Vrlo su opasni iz prekida. Isto tako treba nam puno trke, borbenosti i posebno igre jedan na jedan. Trebamo igrati srcem i muški. Ja uvijek očekujem prolaz. Kakav bih ja trener bio da u takvo što ne vjerujem.

Hajdukov lijevi bočni Hrvoje Milić rekao je kako očekuje napadačku igru u prvoj utakmici:

- Sigurno nas čeka teži protivnik, dobro smo analizirali Oleksandriju, daleko su moćniji od Iasija. Kao što je trener puno puta kazao: Hajduk želi i treba igrati napadački, tako i u Ukrajinu idemo na pobjedu.

Zvonimir Kožulj okupljenim novinarima je kazao:

- Očekuje nas zahtjevna utakmica. Oleksandrija će imati poseban motiv jer imaju debi u europskim natjecanjima. Sa sigurnošću mogu reći da su kvalitetniji od Iasija, imaju svoje nedostatke koje ćemo nastojati iskoristiti. 



27/7/2016 - 13:40 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr