Mobile menu

Publiko, stvorite ambijent dostojan finalu!

 
20/4/2010 - 11:04 sati
Prva momčad

Iz Postira: A. Bilić

Nismo u karanteni, već "ventilaciji", psihičkoj i fizičkoj! - "upozorio" je novinare Hajdukov trener Stanko Poklepović odmah u uvodu današnje pressice u hotelu Lipa na Braču.

- Pred nama su dvije vrlo važne utakmice, treba uložiti puno truda i ljubavi da se domognemo trofeja. Ovo nije karantena, ovo je izolacija, odnosno ventilacija koja će poslužiti da se u mirnoj oazi pripremimo za ono što nas čeka.

Kakva je situacija u momčadi? Tko sigurno ne može zaigrati u srijedu?
- Ne mogu to još to reći. Rubil, Strinić i Andrić su u takvoj poziciji da se još uvijek ne može ništa kategorički tvrditi.

A tko će sigurno krenuti od prve minute?
- Ne bi govorio o sastavu... Još nisam donio odluku.

Očekujete li da će Šibenik nešto mijenjati u odnosu na subotnju utakmicu u kojoj su poraženi upravo od vaše momčadi s 0:1 na Šubićevcu?
- Teško je to za očekivati, ne vjerujem. Nije to tako jednostavno napraviti u samo dva-tri dana. Očekujem motiviranog Šibenika koji će na Poljud doći sa svojom prepoznatljivom igrom.

Jeste li možda pogledali DVD s utakmice Hajduka i Šibenika (0:1) prošle jeseni na Poljudu?
- S time se ne opterećujem, to je prošlo svršeno vrijeme. Hajduk je od tada napravio pomak, drugi smo, ovo je nešto sasvim drugo. Ta utakmica ne znači baš ništa.

Smatrate li da vam je najvažnije ne primiti gol?
- To su samo insinuacije koje izazivaju raspravu i komentare. Obje utakmice su otvorene, bio bih zadovoljan svakom pobjedom. Nije presudno hoćemo li već u Splitu napraviti razliku. Ovo je takvo natjecanje da je važno samo tko će biti bolji nakon dvije utakmice. Svjesni smo da moramo ostvariti dobar rezultat, Kup nam u ovoj situaciji puno znači, te ćemo kroz motivaciju i organizaciju igre učiniti golem trud da dođemo do njega. Volio bih pozvati publiku da se stvori ambijent dostojan finalu! - zaključio je Hajdukov trener.

20/4/2010 - 11:04 sati
Prva momčad