Mobile menu
Prvotimci potpisali ulaznice za akciju ''Ako si tužan...''

Prvotimci potpisali ulaznice za akciju ''Ako si tužan...''

 
8/12/2016 - 09:40 sati
Prva momčad
Autor: Bilo srce
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje
Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“
Prvotimci potpisali ulaznice za akciju „Ako si tužan...“

Nogometaši Hajduka potpisali su jutros prije treninga prvih tisuću ulaznica za navijače koji nisu sa Sjeverne tribine u nedjelju 27. studenoga 2016. gledali utakmicu Hajduk – Inter Zaprešić, ali su karte za tu zatvorenu tribinu - platili.

Naime, uoči utakmice Humanitarni klub navijača Hajduka "Bilo srce“ pokrenuo je akciju "Ako si tužan i nemo'š na Poljud doć..." u okviru koje su se skupljale donacije i to na način da su „prodavane“ ulaznice za u toj utakmici zatvorenu sjevernu tribinu.

Navijači su kupovali ulaznice sa svih strana svijeta, čak i nekoliko dana nakon završetka utakmice te je na kraju akcije na zatvorenom Sjeveru bilo nevjerojatnih 2.217 navijača!

Akcija „Ako si tužan...“ ima humanitarni karakter kao i sve ostale akcije Bilog srca, koje je upravo ovaj tjedan proslavilo desetu obljetnicu postojanja na čemu im i ovaj put čestitamo te želimo nastavak uspješnog rada. 

Iz Bilog srca su uz akciju poručili kako „Iskreno, u ime svih koje će se prikupljenim sredstvima razveseliti, zahvaljuju donatorima na izvrsnom odazivu“. Posebno su, kažu, ponosni „što navijači nestrpljivo čekaju dolazak ulaznica kojima će na vrijeme stići ne otići na zatvorenu tribinu već odigrane utakmice.“

Tijekom dana potpisat će se preostale ulaznice nakon čega će biti poslane na adrese naručitelja. 

8/12/2016 - 09:40 sati
Prva momčad
Autor: Bilo srce
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr