Mobile menu
Prvotimci Bijelih podržali akciju "I bilo srce je član Hajduka"

Prvotimci Bijelih podržali akciju "I bilo srce je član Hajduka"

 
6/2/2019 - 11:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Nogometaši Hajduka priključili su se akciji "I bilo srce je član Hajduka" te ovim putem pozvali sve navijače koji su u mogućnosti da podrže ovaj humanitarni projekt. 

Humanitarni klub navijača “Bilo srce” i udruga Naš Hajduk pokrenuli su akciju pod sloganom “I bilo srce je član Hajduka”, a čiji je cilj prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk Split.

- Akcija se provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji, objasnili su organizatori.

Sudjelovati se može na nekoliko načina:

•  uplatom na članski račun HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) ili skeniranjem barkoda (HR8724070001500328042)

Model plaćanja je HR00, a poziv na broj primatelja možete upisati današnji datum u obliku 28012019,

•  putem deviznog članskog računa HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) HR0824070001100578690  SWIFT: OTPVHR2X

•  direktno u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati

•  na terenskim akcijama učlanjivanjima gdje će biti prisutni djelatnici Odjela za članstvo

Svi donatori koji se uključe u akciju u Odjelu za članstvo će kao prigodnu zahvalu dobiti narukvicu Bilo srce.

Humanitarni klub navijača Hajduka “Bilo Srce” je osnovan s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s posebnim potrebama. Također, cilj je promicanje interesa i razvitka vrijednosti HNK Hajduk Split I KN Torcida Split.

Do sada je organizirano više desetaka akcija među kojima se ističu “Ako si tužan i nemo’š na Poljud doć” te stipendiranje navijača Hajduka.


6/2/2019 - 11:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr