Mobile menu
Prvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezone

Prvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezone

 
3/1/2022 - 19:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2022."
Prvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezonePrvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezone
Prvi trening Bijelih na početku priprema za nastavak sezone

Nogometaši Hajduka trenirali su danas na Poljudu po prvi put u novoj godini, odnosno na početku priprema za nastavak sezone. 

Okupio je trener Valdas Dambrauskas ukupno 33 igrača na prvom treningu, a naknadno će se ostatku ekipe priključiti još Marko Livaja i Stipe Biuk. Hajdukovci će inicijalni dio priprema odraditi u Splitu, a zatim je planirano da momčad 8. siječnja poleti prema Portugalu gdje će do 23. siječnja trajati središnji dio priprema za nastavak sezone.

- U proteklom periodu smo imali nekoliko igrača pozitivnih na koronavirus. U klubu postoji Covid protokol koji se mora poštivati, ali moram istaknuti da je situacija pod kontrolom. Najvažnija stvar je da napredujemo, znamo što trebamo napraviti. Ovo je krucijalan trenutak za drugi dio sezone. Moramo napraviti dobar posao jer u ožujku i travnju to nećemo moći. Kada se pogleda učinak u proteklih sedam utakmica otkad sam ja na klupi napredovali smo u mentalitetu, u odnosima između igrača na terenu i izvan njega, u taktičkom smislu i stilu igre. Ali, još uvijek nas čeka dosta posla - istaknuo je trener Valdas Dambrauskas na početku priprema za nastavak sezone. 

- U Splitu ćemo biti vrlo kratko, šest dana, a onda idemo na trening kamp u Portugal gdje ćemo se pripremati 15 dana. Odigrat ćemo tamo nekoliko prijateljskih utakmica, a vrlo brzo ćemo i službeno potpisati dogovor s Ajaxom vezan za prijateljski ogled 9. siječnja u Algarveu. Zatim igramo protiv Servettea 13. siječnja te dvije utakmice sa Slavijom Prag 22. siječnja. Vjerojatno ćemo između utakmice protiv Servettea i Slavije odigrati još jednu utakmicu. Trebao je to biti Celtic, ali zbog situacije s koronom oni ne dolaze u Portugal - rekao je Nikoličius - dodao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Kako je izgledao prvi trening Bijelih na početku priprema za drugi dio sezone pogledajte na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

3/1/2022 - 19:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr