Mobile menu
Prvi test u Sloveniji: Hajduk danas igra protiv Spartaka iz Trnave

Prvi test u Sloveniji: Hajduk danas igra protiv Spartaka iz Trnave

 
28/6/2023 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2023."

Hajduk danas s početkom u 17.30 sati u Sloveniji igra prvu do pet utakmica u okviru središnjeg dijela priprema za novu sezonu.

Suparnik Bijelima je slovački prvoligaš Spartak Trnava koja je prošlu sezonu završio na trećem mjestu domaćeg prvenstva te su, baš kao i Hajduk, posljednje dvije sezone završili kao osvajači Kupa. 

Nogometaši Spartaka stigli su na pripreme u Sloveniju 22. lipnja te su već odigrali utakmicu protiv Rijeke u kojoj su poraženi rezultatom 3:1. Dvoboj s Hajdukom bit će njihov drugi i posljednji u okviru priprema u Sloveniji te se već 1. srpnja vraćaju u Slovačku gdje će odraditi završni dio priprema za novu sezonu. 

Spartak vodi slovački trener Michal Gasparik, najbolji strijelac kluba u prošloj sezoni je Abdulrahman Taiwo s 11 postignutih pogodaka, a najbolji asistent Samuel Stefanik

Hajduk se nalazi u devetom danu priprema za novu sezonu, prvi tjedan momčad trenera Ivana Leke odradila je doma, odnosno na terenu Sloge u Mravincima, a jučer su Bijeli uspješno zaključili prva dva treninga u Bledu. 

Za sve naše navijače osigurali smo prijenos uživo pripremnih utakmica u Sloveniji, a utakmice se mogu pratiti isključivo putem Hajduk Digital TV-a

28/6/2023 - 07:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr