Mobile menu
Prvi test u Istri: Hajduk danas igra pripremnu utakmicu s Radomljem

Prvi test u Istri: Hajduk danas igra pripremnu utakmicu s Radomljem

 
7/1/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2023. (Pripreme u Novigradu)"

Nogometaši Hajduka danas od 14.30 sati igraju prvu utakmicu u okviru završnog dijela priprema za nastavak sezone koje se odvijaju u Istri, a suparnik im je naš klub-partner Kalcer Radomlje. 

Stigli su Bijeli u četvrtak navečer u Novigrad predvođeni novim trenerom Ivanom Lekom i njegovim stručnim stožerom. Jučer je momčad dva puta trenirala na terenu smještenom nedaleko od svoje zimske pripremne baze, a danas će Hajduk prvi put odigrati utakmicu pod vodstvom trenera Leke koji je u srijedu službeno predstavljen na Poljudu. 

Ukupno će Hajduk deset dana provesti u Istri te će pri tom odigrati četiri pripremne utakmice. Osim današnjeg susreta s Radomljem, Bijeli će do 15. siječnja odmjeriti snage još s mađarskim MOL Fehervarom, slovenskim Celjem te s češkim 1. FC Slovácko. 

Radomlje je također na početku priprema za nastavak sezone preuzeo novi trener Oliver Bogatinov, a slovenska momčad trenutno se nalazi na pretposljednjem mjestu Prve lige. Na posudbi u Radomlju nalaze se i tri naša igrača - Mario Čuić, Filip Čuić i Madžid Šošić.

Utakmica je zatvorena za javnost, a možete je pratiti u prijenosu uživo na Hajduk Digital TV. 

7/1/2023 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr