Mobile menu
Prvi pripremni ogled: Hajduk gost na proslavi 100. rođendana HNK Slaven Gruda

Prvi pripremni ogled: Hajduk gost na proslavi 100. rođendana HNK Slaven Gruda

 
2/6/2021 - 16:04 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr

Prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu Hajduk će odigrati u mjestu Gruda u kojem će Bijeli biti gosti na proslavi 100. rođendana HNK Slaven. Prijateljski susret igra se 19. lipnja s početkom u 17 sati na igralištu ŠC Gnjile. 

Momčad Jensa Gustafssona će prema Konavlima otputovati dva dana prije, a na našem dragom jugu Dalmacije hajdukovci će odraditi i tri treninga u sklopu priprema za novu natjecateljsku sezonu. O mjestima i terminima ćemo pravovremeno obavijestiti javnost kako bi svi zainteresirani mogli pogledati Bijele uživo. 

Hajduk je puno puta bio dragi gost Slavena (posljednji put u veljači 1994. godine), a Bijeli su uvijek rado i željno viđeni u dubrovačkom podneblju na radost brojnih navijača našeg Kluba.

U Slavena su ponikli bivši legendarni nogometaši Hajduka Zvonimir Deranja i Vlaho Macan, dok su u Slavena igrali bivši hajdukovci: Petar Kurir, Boris Kumer, Marin Kurtela, Željko Josipović, Milan Petrović i Mirko Prka

Trenersku dužnost u Slavena su obavljali legendarni Božo Broketa, Zdenko Adamović, Boris Kumer, Veselin Zrilić, Marin Kurtela, Marino Beletić i Milan Petrović

2/6/2021 - 16:04 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr