Mobile menu
Prvi poraz juniora Hajduka u prvenstvu

Prvi poraz juniora Hajduka u prvenstvu

 
7/5/2022 - 12:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

JUNIORI: Gorica - Hajduk 1:0  (1:0)
HNL – 26. kolo
 Gradski stadion Velika Gorica
 Sudac: Patrik Pavlešić (Duga Resa)
 Strijelac: 1:0 Da Cruz (5) 

Hajduk: Buljan, Đolonga (od 84. Želalić), Jurić-Petrašilo (od 71. Bradarić), Prpić, Hrgović (od 71. Vrcić), Vladušić (od  77. Lazar), Krolo (od  46. Letaj), Brajković (od 84. Jakir), Domančić, Čuić.

Juniori Hajduka doživjeli su prvi poraz u prvenstvu. Bijeli su u Velikoj Gorici poraženi rezultatom 1:0. Utakmica je odlučena već u petoj minuti. Oliveira Da Cruz iskoristio je jednu pogrešku Hajdukove obrane, oduzeo loptu u protivničkom šesnaestercu, kratko je poveo i preciznim udarcem svladao nemoćnog Bornu Buljana.

Hajduk je pokušavao doći do izjednačenja, Ivan Krolo je u 14. minuti šutirao s ruba šesnaesterca, ali je Faruk Dalipagić bio na mjestu. Nije bilo mnogo prilika, Hajduk je pokušavao, ali domaćin je bio tvrd u bloku te je pokušavao uzvratiti, uglavnom preko raspoloženog Da Cruza.

U drugom dijelu igra je bila dosta rascjepkana, uz veliki broj prekida i odugovlačenja. Hajduk je imao posjed, pokušavao je i iz niza prekida, ali utakmica je završena rezultatom iz pete minute.

Momčad trenera Marijana Budimira je ostala vodeća na ljestvici sa 61 bodom, Gorica je druga s 59, a Dinamo treći s 56 i utakmicom manje.

7/5/2022 - 12:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr