Mobile menu
Prvi izvan Splita: Svečano otvoren Hajdukov Fan shop u Makarskoj

Prvi izvan Splita: Svečano otvoren Hajdukov Fan shop u Makarskoj

 
21/7/2022 - 20:50 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Svečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u MakarskojSvečano otvorenje Fan shopa u Makarskoj
Svečano otvorenje Fan shopa u Makarskoj

Prvi  Hajdukov Fan shop koji se nalazi izvan Splita svečano je otvoren u četvrtak, točno u 19:50 sati, u srcu Makarske rive na adresi Obala kralja Tomislava 6. 

Fan shop otvorila je članica Uprave Marinka Akrap, a svečanom otvorenju prisustvovali su čelni ljudi grada Makarske, brojni veterani Bijelih s područja Makarske rivijere, predstavnici sponzora i medija, naši prvotimci Nikola Kalinić i Marco Fossati, a izvođač Leo Škaro dao je glazbenu notu cijelom događaju izvođenjem hajdučkih pjesama na pianu. 

- Iznimno sam ponosna i sretna što imam čast i privilegiju otvoriti ovaj Fan shop u Makarskoj, prvi Fan shop Hajduka izvan Splita. Za mene ima posebno značenje s obzirom da sam rodom iz Tučepi. Pozdravljam i zahvaljujem svim uzvanicima koji su se odazvali pozivu, a posebno bivšim legendarnim igračima koji su utkali svoj dio u ovaj klub, a koji su svojim dolaskom unatoč visokim temperaturama uveličali ovaj događaj. Znam koliku razinu ljubavi i emocije navijači s ovog područja pružaju svom i našem Hajduku i vjerujem da će svaki stanovnik Makarske i Makarske rivijere pronaći nešto za sebe, a da će svi turisti koji borave ovdje sa sobom ponijeti proizvode kao uspomenu na boravak u okruženju u kojem je ljubav i emocija prema Hajduku važan dio identiteta - istaknula je članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap. 

- Drago mi je što je ovdje otvoren Fan shop. Makarska je uvijek bila puna jako dobrih igrača, a da je samo dala Bokšića, bilo bi dovoljno. U mlađim kategorijama sam igrao s nekoliko igrača odavde, tu su braća Rašić, moji nekadašnji suigrači iz Hajduka i reprezentacije - dodao je napadač Bijelih Nikola Kalinić.

Novi Fan shop odmah je privukao veliku pozornost u Makarskoj. Uređen je u proteklom razdoblju te opremljen artiklima koji se nalaze u službenoj ponudi. Vrata Fan shopa u Makarskoj za sve naše navijače otvorena su svakog dana od 8 do 13 te od 17 do 23 sata. 

21/7/2022 - 20:50 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr