Mobile menu
Prva utakmica u nastavku sezone: Hajduk u petak igra protiv Šibenika na Šubićevcu

Prva utakmica u nastavku sezone: Hajduk u petak igra protiv Šibenika na Šubićevcu

 
19/1/2021 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 0:1 (Šibenik, 23/1/2021)"

Nogometaši Hajduka u petak otvaraju drugi dio sezone HT Prve lige. Bijeli u okviru 17. kola gostuju kod Šibenika na Šubićevcu, a početak utakmice je u 18.05 sati. 

Bit će to ujedno i premijerna utakmica u kojoj će Bijele voditi novi trener Paolo Tramezzani koji je funkciju službeno preuzeo u ponedjeljak. Talijanski stručnjak zajedno sa svojim stručnim stožerom odmah je počeo pripremati momčad za prvi ogled na Šubićevcu, a na raspolaganju će imati većinu igrača. Sigurno neće moći računati tek na Kristiana Dimitrova koji mora odraditi suspenziju zbog tri žuta kartona.

Bijeli se uoči ove utakmice nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice sa 17 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica, dok Šibenik trenutno zauzima sedmu poziciju s 13 osvojenih bodova iz 14 odigranih utakmica. U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Šibenik je na Poljudu pobijedio rezultatom 1:0.

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka. 

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Goran Pataki iz Đakova. 

19/1/2021 - 15:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr