Mobile menu
Prva utakmica u Austriji: Hajduk danas igra s rumunjskim Clujom

Prva utakmica u Austriji: Hajduk danas igra s rumunjskim Clujom

 
25/6/2022 - 08:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2022."

Nogometaši Hajduka danas od 18 sati igraju prvu utakmicu u Austriji s rumunjskim prvakom CFR Cluj. Utakmicu možete pratiti u prijenosu uživo na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

Prvi suparnik Bijelima na središnjem dijelu priprema je momčad koja je u prošloj sezoni osvojila naslov prvaka Rumunjske, vodi je trener Dan Petrescu, a u Cluju trenutno igra čak sedam Hrvata. Drugi dio prošle sezone Hajdukov stoper Kristian Dimitrov proveo je na posudbi u Cluju.  Rumunjskoj momčadi ovo je četvrta pripremna utakmica, do sada su svladali slovenski Koper s 2:0, te srpske klubove Napredak s 3:0 te jučer Partizan s 1:0.

Iza igrača Hajduka je pet dana središnjeg dijela priprema te devet treninga u Bad Waltersdorfu. Trener Valdas Dambrauskas za prvu će utakmicu na raspolaganju imati sve igrače koje je poveo na središnji dio priprema.

Bijeli će u Austriji odigrati ukupno četiri utakmica, a sljedeća je na rasporedu 29. lipnja s njemačkim HSV-om, zatim sa belgijskim Gentom 1. srpnja, te posljednjeg dana priprema, 2. srpnja, Hajduk igra s mađarskom Kisvárdom.

25/6/2022 - 08:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr