Mobile menu
Prva utakmica nastavka sezone: Hajduk u subotu igra protiv Šibenika na Šubićevcu

Prva utakmica nastavka sezone: Hajduk u subotu igra protiv Šibenika na Šubićevcu

 
26/1/2022 - 12:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 1:3 (Šibenik, 29/1/2022)"

Nogometaši Hajduka drugi dio sezone otvaraju utakmicom 21. kola u kojem u subotu s početkom u 17.05 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu. 

Kraj jesenskog dijela sezone Bijeli su dočekali na četvrtoj poziciji HT Prve lige s osvojenih 35 bodova u 19 odigranih utakmica, dok je Šibenik završio kao sedmoplasirana momčad s 22 boda u 20 odigranih kola. 

Hajdukovci su zimske pripreme odradili na Poljudu, započeli su s treninzima 3. siječnja te su odigrali tri prijateljska susreta u kojima su svladali Široki Brijeg i Varaždin te odigrali neriješeno s Veležom. Prema prvotnom planu Bijeli su trebali središnji dio priprema odraditi u Portugalu, međutim put je otkazan nakon što je uoči samog polaska desetak igrača i članova stručnog stožera bilo pozitivno na Covid-19.

Šibenik je u pripreme za nastavak sezone ušao s novim trenerom, Ferdom Milinom, koji će voditi momčad sa Šubićevca u nastavku sezone, a središnji dio priprema Šibenčani su odradili u Medulinu. 

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na novopridošlog veznjaka Lukasa Grgića koji je u posljednjoj utakmici odigranoj za Lask u austrijskoj Bundesligi dobio peti žuti karton što automatski označava suspenziju za sljedeću utakmicu, a to se odnosi i na utakmice HT Prve lige. 

Hajduk i Šibenik odmjerili su snage dva puta tijekom aktualne sezone. U prvoj utakmici odigranoj početkom kolovoza prošle godine na Poljudu slavio su Bijeli s minimalnih 1:0, a u drugom susretu na Šubićevcu odigranom sredinom listopada domaćin je pobijedio rezultatom 2:0.

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Tihomir Pejin, a asistent VAR suca je Goran Pataki

26/1/2022 - 12:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr