Mobile menu
Prva utakmica nastavka sezone: Hajduk danas od 15 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

Prva utakmica nastavka sezone: Hajduk danas od 15 sati igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

 
3/2/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati igraju prvu utakmicu proljetnog dijela sezone protiv Osijeka u Gradskom vrtu u sklopu 19. kola HT Prve lige. 

- Momčad je u vrlo dobrom stanju, prošlo je mjesec dana od prve prozivke i to je period u kojem smo se bolje upoznali. Radili smo četiri tjedna i momčad je usvojila naše zahtjeve i spremni smo za početak prvenstva - kazao trener Bijelih Siniša Oreščanin na konferenciji za medije uoči današnjeg dvoboja. 

Poveo je Oreščanin na gostovanje u Osijek 18 igrača. Za prvu prvenstvenu utakmicu u 2019. godini ne može računati na Antu Palaversu koji zbog procedure nakon potpisa za Manchester City u nedjelju nema pravo nastupa te Josipa Juranovića, Mirka Ivanovskog, Josipa Bašića i Dina Beširovića koji su u procesu oporavka.

Za utakmicu koja će početi u 15 sati konkuriraju sljedeći igrači:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 4 Božo Mikulić, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 10 Mijo Caktaš, 19 Ivan Delić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 31 André Fomitschow, 32 Fran Tudor, 33 Domagoj Bradarić, 34 Ardian Ismajli, 47 Francesco Tahiraj, 70 Josip Posavec i 91 Tonio Teklić.

Debitant je Tahiraj, a prvi put u ovoj sezoni u kadru BIjelih je i Kalik koji je bio na posudbi u Rudešu. 

Ivan Bebek je glavni sudac utakmice, uz njega će pravdu dijeliti i Bojan Zobenica, Vedran Đurak, Nikola Kečkiš, Marko Matoc i Marin Vidulin. Bit će to peti put ove sezone da je Bebek delegiran Bijelima kao glavni sudac. 

3/2/2019 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr