Mobile menu
Prva utakmica nakon tri mjeseca pauze: Hajduk danas igra protiv Intera iz Zaprešića na Poljudu!

Prva utakmica nakon tri mjeseca pauze: Hajduk danas igra protiv Intera iz Zaprešića na Poljudu!

 
5/6/2020 - 06:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. (Split, 15/3/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 20 sati igraju protiv Intera iz Zaprešića pred praznim tribinama Poljuda! Bit će to prvi susret u HT Prvoj ligi nakon obustave nogometnih aktivnosti zbog pandemije virusa Covid-19.

Uoči posljednjih deset kola HT Prve lige Bijeli se nalaze na četvrtom mjestu tablice s 45 osvojenih bodova u 26 odigranih kola, a njihov današnji suparnik je trenutno pretposljednja momčad prvenstva s osvojenih 17 bodova. 

- Svi se veselimo utakmici, zbog toga radimo i za to živimo. Posebna je priča to što ćemo igrati bez publike, nikada mi to nije bilo ugodno, otežavajuća je okolnost, ali moramo u petak opravdati ulogu favorita. Idemo jako od samog početka, možete očekivati najbolji mogući Hajduk u ovom trenutku. Imamo još deset utakmica do kraja sezone i želimo pobijediti u svakoj - istaknuo je trener Bijelih Igor Tudor na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih danas ne može računati samo na Marina Jakoliša koji ima tri žuta kartona, dok su svi ostali igrači spremni i nalaze se na dispoziciji za utakmicu protiv Intera. 

Hajduk i Inter ove sezone odigrali su dvije utakmice. U prvoj na Poljudu Bijeli su slavili s 3:1, a druga utakmica u Zaprešiću završila je rezultatom 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će ovo biti i ovosezonski debi u HT Prvoj ligi. Pomoćni su mu Goran Pataki iz Đakova i Goran Perica iz Šibenika, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Miro Grgić iz Osijeka. 

5/6/2020 - 06:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr