Mobile menu
Prva pripremna utakmica na Braču: Hajduk danas od 14 sati igra protiv Solina

Prva pripremna utakmica na Braču: Hajduk danas od 14 sati igra protiv Solina

 
12/1/2021 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2021."

Prvi test u okviru zimskih priprema nogometaši Hajduka imat će danas u 14 sati kada igraju protiv Solina na igralištu Podježice u Postirama. Utakmicu možete pratiti UŽIVO putem našeg službenog YouTube  kanala te na službenoj stranici Hajduk.hr.

Bijeli su pripreme započeli 4. siječnja kada je trener Boro Primorac okupio igrače na Poljudu gdje je momčad trenirala sljedeća tri dana do polaska na središnji dio priprema koji se odvija u Postirama na otoku Braču. 

Pripreme je započelo 27 igrača, a naknadno su za središnji dio u Postirama priključeni juniori Stipe Biuk i Marin Ljubičić pa je brojka narasla na njih ukupno 29. 

Proteklih pet dana pod vodstvom trenera Primorca i njegovog stručnog stožera pripremali su se hajdukovci na terenu NK Postira Sardi koji se nalazi odmah uz hotel u kojem su smješteni. Pripreme prolaze u najboljem redu, trenutno nema ozlijeđenih igrača, a trener Bijelih ne može računati jedino na Božu Mikulića koji je pri kraju višemjesečnog oporavka nakon ozljede prednjih križnih ligamenata. 

Svi ostali igrači konkuriraju za današnji dvoboj sa Solinom koji se na kraju jesenskog dijela sezone našao na posljednjem mjestu 2. HNL. 

12/1/2021 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr