Mobile menu
Prva pripremna utakmica: Hajduk danas od 14.30 sati igra sa Širokim Brijegom na Poljudu

Prva pripremna utakmica: Hajduk danas od 14.30 sati igra sa Širokim Brijegom na Poljudu

 
16/1/2022 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2022."

Nogometaši Hajduka danas od 14.30 sati na Poljudu igraju sa Širokim Brijegom prvu od tri prijateljske utakmice u okviru priprema za nastavak sezone. 

Bijeli su s pripremama na Poljudu započeli 3. siječnja, a prema prvotnom planu momčad je 8. siječnja trebala otputovati u Portugal i tamo odraditi središnji dio priprema, međutim put u Portugal je otkazan nakon što je nekoliko dana prije polaska 10 igrača i članova stručnog stožera bilo pozitivno Covid 19. 

Hajduk je naknadno dogovorio tri nove prijateljske utakmice, a prva je na rasporedu danas s trenutno šestoplasiranom ekipom BiH Premier lige. 

Momčad Valdasa Dambrauskasa već je dva tjedna u trenažnom procesu, većina igrača koji su zaraženi koronavirusom vratili su se normalnim treninzima, a neki od njih konkurirat će već za današnji ogled. 

Suprotstavit će im se momčad koju vodi trener Jure Ivanković, a za Široki Brijeg trenuno nastupaju Hajdukov igrač na posudbi Jakov Blagaić te nekadašnji igrači Bijelih Tonći Mujan, Tin Jurica i Nicholas Llanos

Utakmica se može pratiti u prijenosu uživo na Hajduk Digital TV te na kanalu Sport Klub 2 

Sve informacije u ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

Informacije o antigenskim testiranjima možete pronaći - OVDJE . 

16/1/2022 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr