Mobile menu
Pršir: Orijent 1919 je ozbiljna momčad, očekujem još jednu našu dobru izvedbu

Pršir: Orijent 1919 je ozbiljna momčad, očekujem još jednu našu dobru izvedbu

 
4/10/2019 - 15:42 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Hajduk II u nedjelju gostuje u Rijeci kod Orijenta 1919. Bijeli su naviknuti na gostovanja, ovo im je čak sedmo, a igra se 9. kolo 2. HNL. Mladi veznjak Bijelih Jurica Pršir vjeruje kako će momčad nastaviti s dobrim gostujućim prezentacijama.

- Orijent 1919 je ozbiljna momčad, nalaze se pri samom vrhu ljestvice 2. HNL i očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica. Po našem povratku iz Osijeka odmah je započela priprema za taj susret i trener nam je ukazao na najbitnije značajke njihove igre. Nemamo problema s gostujućim utakmicama, pokazalo se to u Osijeku, gdje smo odigrali odličnu utakmicu i u tri navrata promašivali stopostotne prilike te naročito u Vinkovcima gdje smo dobru igru okrunili i s četiri pogotka. Stoga očekujem našu dobru izvedbu i u Rijeci. 

Koliko si zadovoljan svojom igrom, očekivanja su velika, odmah po dolasku u Split imao si zdravstvenih problema?

- Pa da, prebolio sam mononukleozu koja me dosta usporila u razvoju, šest mjeseci sam bio izvan terena, a potom se još šest mjeseci vraćao u staru formu. Sada sam napokon sasvim zdrav i spreman i na meni je da se nametnem. Osjećam se dobro i vjerujem kako ću iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i doprinijeti uspjehu naše mlade momčadi – zaključio je Pršir.

Utakmicu Osijek II – Hajduk II će suditi zagrebački djelitelji pravde - glavni sudac Toni Dadić s pomoćnicima Antom Marićem i Milom Varivodom, dok je četvrti sudac Matej Horvat.

Utakmica Orijent 1919 - Hajduk II igra se u nedjelju u 16 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  kanala. 

4/10/2019 - 15:42 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka