Mobile menu
Protiv Lecha u kombiniranom sastavu

Protiv Lecha u kombiniranom sastavu

 
6/2/2011 - 13:11 sati
Prva momčad

Hajduk je praktički prepolovio momčad odlaskom reprezentativaca, pa će se u ponedjeljak poslijepodne Lechu iz Poznana suprotstaviti u kombiniranom sastavu.

Za očekivati je da će na vratima biti Danijel Subašić, posljednju četvorku bi mogli činiti Mirko Oremuš, Mario Maloča, Jurica Buljat i Josip Barišić. Zadnja dva vezna bi trebala biti Marin Ljubičić i Krešo Ljubičić, a pred njima zaigrati Marin Tomasov, Ante Režić te Mario Tičinović. Najistureniji bi trebao biti Ahmad Sharbini. Jasno, ovo nije službeni sastav, trener Goran Vučević će ga odrediti pred početak utakmice.

Igrat će i svi ostali igrači - Matej Jonjić, Antonio Milić, Petar Bašić, Marko Barišić, Anas Sharbini, Ivan Jakov Džoni, a spreman je i vratarski dvojac Lovre Kalinić i Božo Radošević.

Od igrača koji su trenutačno u Beleku ne bi trebao zaigrati samo Mario Brkljača koji zbog ozljede koljena radi po posebnom programu.

POČETAK UTAKMICE JE U 16.30 SATI PO HRVATSKOM VREMENU, TEKSTUALNI PRIJENOS UŽIVO MOĆI ĆETE PRATITI NA SLUŽBENOM PORTALU hajduk.hr!

6/2/2011 - 13:11 sati
Prva momčad