Mobile menu
Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"

Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"

 
19/5/2023 - 15:40 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"
Promocija Hajdukovih vina na IX. Festivalu vina i delicija "Vinski podrum"

U suradnji s Udruženjem ‘Vino Dalmacije’, u cilju očuvanja nasljeđa autohtonih dalmatinskih sorti i stvaranja zajedničkog standarda kvalitete, HNK Hajduk je krajem 2022. godine organizirao  stručnu degustaciju vina u Bijelom salonu u okviru natječaja za proizvodnju i distribuciju službenih klupskih vina. Od jedanaest prijavljenih vinara stručna komisija za proizvođače Hajdukovih vina odabrala je Vinograde Volarević i Zlatan Otok.

U sklopu IX. Festivala vina i delicija „Vinski podrum“ koji je održan u Dioklecijanovim podrumima predstavljena su odabrana vina te se u ponudi nalazi pet različitih vrsta različitih cjenovnih kategorija: Zlatan otok (bijelo vino), Zlatan pošip, Zlatan plavac, Zlatan Babić, Premium plavac.

- Hajduk je svjestan odgovornosti prema svojim potrošačima, navijačima i kupcima kojima nastoji osigurati proizvode vrhunske kvalitete. I upravo odabrani vinari, koristeći se najmodernijim tehnologijama i kontroliranim procesima proizvodnje, mogu odgovoriti na tako visoke zahtjeve, prilikom promocije kazala je članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap

Promociji je prisustvovao i prvotimac HNK Hajduk Lukas Grgić.

Odabrane vinarije tijekom godina sakupile su brojna zlatna odličja i njihova vina uvrštena su među najboljima na svijetu, a za sve koji se žele u to uvjeriti vina su dostupna u Fan shopovima: Poljud, TC Joker, Makarska, Zadar i putem Web Shopa. 

19/5/2023 - 15:40 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr