Mobile menu
Prodaja ulaznica za Hajduk - Villarreal: Svim pretplatnicima besplatna ulaznica za utakmicu!

Prodaja ulaznica za Hajduk - Villarreal: Svim pretplatnicima besplatna ulaznica za utakmicu!

 
13/8/2022 - 12:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

U utorak 16. kolovoza s početkom u 12 sati počinje preuzimanje i prodaja ulaznica za sve pretplatnike i članove za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk - Villarreal koja će se igrati 25. kolovoza na stadionu Poljud s početkom u 21 sat. 

Posebne pogodnosti za ovu utakmicu imaju pretplatnici za aktualnu natjecateljsku sezonu te članovi Kluba za 2022. godinu. Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

HNK Hajduk će sukladno kazni UEFA-e imati smanjen kapacitet stadiona za 3.000 sjedećih mjesta tako da će za ovaj susret biti zatvoreni ulaz B (tribina Zapad) te ulaz T (tribina Istok). Za navedene sektore neće biti moguće kupiti ulaznicu. 

CIJENE ULAZNICA:


PREUZIMANJE ULAZNICA ZA PRETPLATNIKE

Uprava Kluba je za ovu utakmicu donijela odluku u kojoj je odlučila nagraditi sve korisnike ovosezonske pretplate na način da će svatko od trenutnih gotovo 11.000 pretplatnika moći BESPLATNO PREUZETI ulaznicu za ovu utakmicu. Podsjetimo, pri kupnji pretplata kao jedna od pogodnosti navodi se: 

  • za slučaj plasmana HNK Hajduk u Play-off i grupnu fazu UEFA Konferencijske lige pretplatnicima će se kao i do sada omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica

Svi pretplatnici će 16. i 17. kolovoza do 23:59 sati imati zagarantirano pravo besplatnog preuzimanja ulaznica svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu preuzeta će od 18. kolovoza biti dostupna svim članovima za kupnju, u slučaju da se do tada već ne prodaju sve ulaznice.

Način preuzimanja ulaznica:

1) Online preuzimanje ulaznica putem poveznice hajduk.mojekarte.hr do 17. kolovoza u 23:59 sati. 

Kako bi izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redovima pri visokim temperaturama zraka preporučujemo Vam najlakši i najjednostavniji način za kupnju ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr

Za pretplatnike koji preuzimaju ulaznice online potrebno je unijeti 16-znamenkasti kod (bez razmaka) koji piše na pretplati, a korisnici koji je još nisu fizički preuzeli informaciju o kodu mogu pronaći na hajduk.mojekarte.hr pod Moj račun. 

Nakon kupnje ulaznice putem platforme hajduk.mojekarte.hr, istu možete jednostavno isprintati, a još jednostavniji način je da ulaznicu pokažete na zaslonu svog mobilnog uređaja prilikom ulaska na stadion. 

2) Kućice oko stadiona na Poljudu:
- utorak 16. kolovoza od 12 do 20 sati
- srijeda 17. kolovoza od 8 do 20 sati

Važne napomene:

1) Na kućicama oko Poljuda će se moći isključivo preuzeti ulaznica za pretplatnike bez mogućnosti kupnje ulaznice za člana/članove. Svi pretplatnici koji žele kupiti dodatno ulaznicu za člana/članove mogu isto napraviti u Odjelu za članstvo na Poljudu gdje će u tom slučaju također biti moguće i preuzeti ulaznicu za svoje pretplatničko mjesto.

2) Svi navijači koji žele postati pretplatnici mogu isto napraviti u Odjelu za članstvo na Poljudu gdje će im odmah biti omogućeno preuzimanje ulaznice za utakmicu Hajduk - Villarreal.

3) Svi novi online pretplatnici moći će odmah preuzeti svoju ulaznicu putem  poveznice hajduk.mojekarte.hr, dok će svoju pretplatu fizički moći preuzeti na Welcome desku na Poljudu svakim danom u periodu od 8 do 20 sati do dana utakmice.

___________________________________________________________________________

PRODAJA ULAZNICA ZA ČLANOVE:

Kao i do sada, do dana utakmice, pravo kupnje ulaznica imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne preuzmu/prodaju. 

Kod za prvokup ulaznice članovi mogu zatražiti - OVDJE  ili skeniranjem QR koda na svojim članskim iskaznicama.

Učlaniti se možete - OVDJE

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu 

16. kolovoza od 12 do 20 sati
- Svaki radni dan od 8 do 20 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5)* Kućice oko stadiona na dan utakmice 25. kolovoza - u slučaju da ostane ulaznica

13/8/2022 - 12:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr