Mobile menu
Prodaja ulaznica za derbi Hajduk - Dinamo

Prodaja ulaznica za derbi Hajduk - Dinamo

 
25/9/2023 - 10:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:0 (Split, 1/10/2023)"

U ponedjeljak u 10 sati započela je prodaja ulaznica za najveći derbi hrvatskog sporta u kojem Hajduk u nedjelju 1. listopada u 18 sati na Poljudu dočekuje Dinamo u 10. kolu SuperSport HNL. 

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. od utakmice dostupna je nova opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Cilj nam je ispuniti stadion i na dane kad određeni broj pretplatnika nije u mogućnosti fizički biti na Poljudu.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO".  Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove)

  • Radni dan: 08 do20 sati
  • Subota: 9 do 14 h
  • Nedjelja: 12 do 18 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 14 sati - u slučaju da ostane ulaznica

25/9/2023 - 10:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr