Mobile menu
Priznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na Poljudu

Priznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na Poljudu

 
17/9/2021 - 15:23 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Priznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na PoljuduPriznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na Poljudu
Priznanje Ivanu Kataliniću: Hajdučka obitelj zajedno na Poljudu

Preko pedeset klupskih veterana, cijela prva momčad sa stručnim stožerom te brojni klupski dužnosnici okupili su se danas u "Bijelom salonu" na Poljudu kako bi još jednom odali priznanje legendarnom Ivanu Kataliniću koji je nedavno na prijedlog HNK Hajduk dobio najveće priznanje splitskog sporta "Trofej Fabjan Kaliterna" za životno djelo za rad u sportu. 

Hajdučka obitelj na okupu na Poljudu! Zaista je bilo lijepo vidjeti brojne generacije trofejnih igrača, trenera u sinergiji s aktualnim igračima. 

- Sigurno da ti svaka nagrada nešto znači, posebno ova na završetku moje karijere. To znači da sam dobro radio, ali nije ovo priznanje samo meni, nego cijelom Hajduku, trenerima i igračima. Nekad se dobro malo vratiti u prošlost da se podsjetimo što je Hajduk značio i osvajao. Drago mi je danas ovdje vidjeti svoje suigrače, bivše igrače koje sam vodio i volio bih da se vidimo dogodine u šestom mjesecu da proslavimo neki trofej - kazao je ovom prilikom legendarni vratar i trener Bijelih Ivan Katalinić.

- Životna nagrada za velikog Ivana Katalinića. Dovoljno je spomenuti 22 trofeja koja je osvojio kao igrač i trener s Hajdukom. On je igrao i Ligu prvaka, to je sve što mi sada sanjamo. Kada imaš rezultat imaš i atmosferu, a ovo je prilika da stvorimo povezanost i prigoda da cijeli stručni stožer i svi igrači upoznaju veterane koji su dali veliki obol i napravili Hajduk onakvim kakav jest. Naša je obveza da Hajduk koji smo dobili u nasljeđe predamo u punom boljem obliku sljedećim generacijama - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić

Video s druženja u Bijelom salonu pogledajte na aplikaciji Hajduk Digital TV . 

17/9/2021 - 15:23 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr