Mobile menu
Pristupit ćemo Zagrebu kao da je Dinamo!

Pristupit ćemo Zagrebu kao da je Dinamo!

 
18/9/2009 - 10:09 sati
Prva momčad
Reja uoči ZagrebaReja uoči ZagrebaReja uoči ZagrebaReja uoči Zagreba
Reja uoči Zagreba

Hajduk sutra od 20.30 sati ugošćuje posljednju momčad Prve HNL, no trener Edoardo Reja poziva na oprez.
- Zagreb je puno bolja momčad nego što to pokazuje pogled na ljestvicu. Igrali su dobro i protiv Cibalije koja se zatvorila. Jednostavno, smatram da u dosta utakmica nisu imali sreće - kaže trener Reja.

- Odmah nakon utakmice u Varaždinu (0:3) igračima sam rekao da se ne smiju opustiti, tražim od njih pun angažman u dvoboju sa Zagrebom. Nikako sutrašnjeg suparnika ne smijemo gledati kao posljednju momčad HNL-a, utakmica nam je to vrlo velikog značaja, kako u bodovnom tako i u psihološkom smislu. Pristup mora biti kao da igramo protiv Dinama.

Zagreb u prvih sedam kola nije osvojio ni bod. Iza Splićana su dvije uzastopne pobjede...
- Očekujem da će se Zagreb braniti, ali mi moramo promijeniti naš mentalitet. Gledao sam neke prošle utakmice naše momčadi i vidio kako nisu igrači imali strpljenja, išlo bi njih pet-šest naprijed, pa ostavljali puno prostora. Moramo to promijeniti, trebat će imati puno strpljenja s momčadi koje se zatvore - istaknuo je Reja.

U momčad se vraćaju Josip Skoko i Senijad Ibričić, očekuje se još ofenzivniji Hajduk u odnosu na dvoboj s Varteksom...
- Ibričić nije klasična špica, ali je igrač koji može zadržati loptu u fazi napada. Igrat će s Anasom Sharbinijem u vrhu napada, iza njih će biti Florin Cernat koji će imati više prostora jer će sada na mjesto zadnjeg veznog ući Skoko. Očekujem da će se vidjeti daljnji napredak.

Reji će nedostajati Andrić, Paraiba, Ahmad Sharbini i Aračić.

18/9/2009 - 10:09 sati
Prva momčad