Mobile menu

Prirodna izvorska voda Divona novi je Hajdukov partner

 
3/6/2016 - 12:53 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Predstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda DivonaPredstavljena Hajdukova voda Divona
Predstavljena Hajdukova voda Divona

Danas je u Bijelom salonu stadiona u Poljudu održana svečana konferencija za medije povodom predstavljanja novog poslovnog partnera HNK Hajduk, tvrtke Divona. 

Novi co-brand projekt Odjela marketinga HNK Hajduk, prirodnu izvorsku vodu Divona su predstavili Aljoša Bašić, direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk te Nediljko Miletić, vlasnik tvrtke Divona.

Hajduk sada ima i službenu vodu koju će koristiti u svakodnevnom radu. Divona će biti službeno piće na samom stadionu što je potvrdio i sam direktor marketinga Aljoša Bašić:

- U našem asortimanu zaokružili smo i segment prirodne izvorske vode. Zanimljiv je podatak da je u 2014. godini u Hrvatskoj plasirano i potrošeno preko 200 milijuna litara flaširane izvorske vode. To je veliki tržišni potencijal ovog projekta. Ovaj projekt bi mogao osigurati značajan izvor prihoda klubu. Hajduk će je koristiti u svom svakodnevnom radu, a bit će službeno piće na stadionu.

U ime Divone govorio je njezin vlasnik Nediljko Miletić:

- Krenuli smo u projekt proizvodnje i punjenja prije godinu dana. Ishodili smo sve relevantne dokumente i dobili odobrenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Uvršteni smo u proizvođače prirodne izvorske vode. Kao i svi navijači Hajduka, tako smo i mi htjeli pridonijeti financijskom razvoju kluba.

Hajduk će dobivati naknadu po jedinici proizvoda. Na pola litre dobit će 0,48 kuna, a na litru 0,96, dok varijabilni dio ovisi o volumenu prodaje.

Opširnije pogledajte u videoprilogu.

3/6/2016 - 12:53 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr