Mobile menu
Pripreme za utakmicu s Goricom

Pripreme za utakmicu s Goricom

 
25/10/2022 - 11:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 3:1 (Split, 26/10/2022)"
Pripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na PoljuduPripreme za utakmicu s Goricom na Poljudu
Pripreme za utakmicu s Goricom na Poljudu

Nogometaši Hajduka pripremaju se zaostalu utakmicu 4. kola SuperSport HNL, dvoboj s Goricom na Poljudu koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 16.30 sati. 

U petak su Bijeli odigrali derbi s Dinamom koji je završio rezultatom 1:1, u srijedu je na rasporedu ogled s Goricom na Poljudu, a već u nedjelju gostovanje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Između ovih utakmica trener Mislav Karoglan nastoji optimalizirati treninge kako bi momčad što spremnija dočekala svaki sljedeći izazov. 

Kako je izgledao trening u ponedjeljak popodne možete provjeriti u fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV . 

25/10/2022 - 11:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr