Mobile menu
Pripreme za Slaven Belupo: Bijeli trenirali podno kliške tvrđave

Pripreme za Slaven Belupo: Bijeli trenirali podno kliške tvrđave

 
11/8/2021 - 21:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 14/8/2021)"
Trening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na KlisuTrening Bijelih na Klisu
Trening Bijelih na Klisu

Nogometaši Hajduka pripremaju se za prvenstveni ogled sa Slaven Belupom koji je na rasporedu u subotu s početkom u 21 sat na Poljudu. 

Iza Bijelih su dvije prvenstvene pobjede, a momčad Jensa Gustafssona taj niz će nastojati produžiti u dvoboju 5. kola HT Prve lige. Dio priprema za utakmicu sa Slaven Belupom hajdukovci su odradili na igralištu Uskoka na Klisu budući da se pomoćni teren Poljuda uređuje i dosijava. 

Prvi trening na Klisu Bijeli su odradili u srijedu popodne, a još jednom će na Uskokovom stadionu trenirati i u četvrtak ujutro. 

Večerašnji trening trajao je sat i pol vremena, a kako je to izgledalo možete pogledati u priloženoj fotogaleriji. 

11/8/2021 - 21:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr