Mobile menu
Pripreme za novu sezonu započinju 14. lipnja

Pripreme za novu sezonu započinju 14. lipnja

 
3/6/2021 - 13:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred!

Novi trener Hajduka Jens Gustafsson će 14. lipnja okupiti i povesti hajdukovce na početak priprema za novu natjecateljsku sezonu.

U Splitu će Bijeli trenirati do 17. lipnja kada kreću prema dragom jugu Dalmacije u kojem će odraditi tri treninga uoči prve pripremne utakmice. Hajdukovci će, podsjetimo, 19. lipnja s početkom u 17 sati na igralištu ŠC Gnjile biti gosti na proslavi 100 godina HNK Slaven Gruda. 

Bijeli se nakon posjeta dubrovačkom primorju vraćaju kući, a na Poljudu će potom trenirati sve do 23. lipnja. Tada je, naime, planiran polazak na petnaestodnevne pripreme u Sloveniju. Hajdukova ekspedicija će ove godine boraviti i odraditi niz treninga u novoj pripremnoj bazi, u mjestu Zreče.

Igrači Jensa Gustafssona će u Zreču trenirati sve do 8. srpnja, a u planu je odigravanje pet prijateljskih utakmica. Generalku uoči početka sezone Bijeli će imati 12. ili 13. srpnja, a nekoliko dana poslije zakazan je i službeni početak nove natjecateljske sezone Hrvatski Telekom Prve lige (17. srpnja).


3/6/2021 - 13:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr