Mobile menu
Pripreme za novi europski ogled: Odrađen i pretposljednji trening uoči dvoboja s Rumunjima

Pripreme za novi europski ogled: Odrađen i pretposljednji trening uoči dvoboja s Rumunjima

 
7/8/2018 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - FCSB 0:0 (Split, 9/8/2018)"
Trening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susretaTrening uoči novog europskog susreta
Trening uoči novog europskog susreta

Manje od 48 sati preostalo je do novog europskog ogleda Bijelih, prve utakmice 3. pretkola Europske lige. Hajdukovci na Poljudu dočekuju rumunjsku momčad FCSB, a utakmica se igra u četvrtak s početkom u 20:45 sati. Podsjetimo, Hajduk je do trećeg pretkola došao nakon što je izbacio bugarsku Slaviju, dok su Rumunji u dva odigrana susreta nadigrali Rudar iz Velenja.

Igrači Željka Kopića su u poslijepodnevnim satima odradili pretposljednji trening uoči tog dvoboja. U srijedu će na glavnom poljudskom travnjaku istrčati obje momčadi i odraditi službene treninge, rezervirane po unaprijed dogovorenom protokolu. Prije samih treninga zakazane su službene konferencije za medije. U Split stiže više od 15 rumunjskih novinara koji s velikim zanimanjem prate sva događanja uoči ogleda.

- Sigurno da dolazi jedna kvalitetna ekipa i čeka nas zahtjevna utakmica. Moramo se pripremiti dobro i biti bolji nego u prethodnim susretima. Nadamo se pozitivnom rezultatu i pobjedi na Poljudu. Put do uspjeha je visoka razina koncentracije u obrambenom dijelu te s posjedom doći do što većeg broja prilika za koje se nadam da ćemo ih iskoristiti. Sigurno je da će naš dobar ulazak u susret u potpunosti dignuti uzavrelu atmosferu na stadionu. Vjerujemo u dobru igru i pobjedu uoči uzvrata u Bukureštu - poručio je u najavi susreta stoper Hajduka Božo Mikulić.

7/8/2018 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr