Mobile menu
Pripreme za Inter: Eduok se vratio treninzima

Pripreme za Inter: Eduok se vratio treninzima

 
19/9/2019 - 21:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 3:1 (Split, 22/9/2019)"
Pripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-ZaprešićPripreme za Hajduk - Inter-Zaprešić
Pripreme za Hajduk - Inter-Zaprešić

Nogometaši Hajduka nalaze se u središnjem dijelu priprema za prvenstvenu utakmicu protiv zaprešićkog Intera koja se u nedjelju od 16:30 sati igra na Poljudu. Posljednji je to susret prvog kruga HT Prve lige u sezoni 2019/2020, a Bijeli se trenutno nalaze na prvom mjestu ljestvice.

Upravo je u nedjelju središnja proslava 40. godine otkako je odigran prvi ogled na poljudskoj ljepotici, mjestu na kojem smo proživjeli jedne od najemotivnijih trenutaka u Hajdukovoj povijesti. Na današnji dan prije točno 40 godina postignut je i prvi zgoditak, a mrežu je prvi zatresao voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' Boro Primorac.

Trener Damir Burić na raspolaganju na treninzima ima kompletni kadar nakon što se danas momčadi priključio i Samuel Eduok koji je zbog temperature preskočio posljednji ogled. Atmosfera među prvotimcima je jako dobra, svi jedva čekaju nedjelju s motivom da ostanu na vodećoj poziciji HT Prve lige.

19/9/2019 - 21:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr